TÖBB MINT 980+ PÉLDÁNY TALÁLT GAZDÁRA

Ezt hívhatjuk már bestsellernek 🙂

Szeretném neked bemutatni a Párnkirály Calm jógapárnáját!

Egy párna, segít neked abban, hogy még mélyebben tudj ellazulni

Kérem a jógapárnát!

Mégis mi ez az Calm jógapárna???

Ez a párna a jógázás- meditáció elemgedhetetetlen kelléke.

Segít a helyes testtartás kialakításában, a kényelmesebb üléspózició megtalálásában.

 • Munkaruhaanyag huzat
  Nem szakad, rojtozódik, vagy foszlik szét

 • Nagyon könnyű
  Bárhova magaddal tudod vinni

 • Anitallergén töltet
  Nem telepszik meg benne semmilyen élősködő

 • Stabil alátámasztás
  A meditáció során nem kell a hideg, kényelmetlen kövön ülnöd

Kérem a jógapárnát!

Egész pontosan mit fogsz kapni a Calm jógapárnától?

 • Praktikus méret
  25*8 cm

 • Antiallergén töltet
  Nem telepszenek meg benne a élősködők

 • Könnyű
  Maximum 50 dkg

 • Gyors száradás
  Ha esetleg megizzadsz, könnyen és gyorsan megszárad

 • Stabil alátámasztás
  Egyenesen tartja a gerincedet, és nem fog elzsibbadni a feneked

Kérem a jógapárnát!

3 db különleges BÓNUSZ a Calm párna mellé!

Szállítási információ

1. BÓNUSZ: Ingyenes szállítás

Minden termkünk szállítási díja 990 Ft és 1290 Ft, de ennek a Calm párnának most a szállítási díja 0 Ft 1.290 Ft helyett AJÁNDÉK

2. BÓNUSZ: A második fél áron van

Adunk egy második párnát fél áron, így odaadhatod a szeretteidnek vagy a barátodnak 1990. Ft helyett csak 990 Ft

3. BÓNUSZ: Alvópárna 58% kedvetménnyel

Negyed áron 

Prémim alvópárna 25*30 cm-es tönköly töltettel, extra kényelmes puha huzatban. Ez a termék a webhopban 2350 Ft, de neked most 990 Ft fusion_highlight color=”#eeee22″ rounded=”yes” class=”” id=””]2.350 Ft helyett 990 Ft [/fusion_highlight]

Mit érhetsz el a Calm párna segítségével?

 • Mélyebb ellazulást, könnyebb relxációt
  Sokkal könnyebb lesz belépni a most állapotba, hiszen a lábad nem zsibbad el, és a gerinced egyenes lesz

 • Kiegyensúlyozotabb leszel
  a mélyebb meditáció miatt

 • Érzelmileg nyugodt

  A mélyebb meditáció miatt az érzelmeid nem fognak annyira kicsapongani

Plusz, nem elhanyagolható, hogy mindenen termékre garanciát vállalok!

3x

 • 100% ELÉGDETTSÉGI GARANCIÁT!!
  Minden termékre garanciát vállalok, hogyha nem azt kapod amit tőle, amire számítottál, visszatérítem a termék árát!

KÖVETKEZŐ LÉPÉS: így fogod megkapni a párnád

1. Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és add meg a szállítási, illetve számlázási adataid, és válaszd ki hogy milyen módon szeretnél fizetni.

2. Majd kattints a megrendelem gombra, a futár pedig napokon belül házhoz viszi neked a könyvet!

Megadom a címem, ide küldjétek a Calm párnát!

KÉRD A SAJÁT PÁRNÁDAT, INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL!

[xyz-ihs snippet=”OVCSkonyv3990″]

Teendőid:
1. Töltsd ki a baloldali űrlapot,
2. Fizesd ki bankkártyával a könyv árát.
3. KÉSZ VAGY, szállítjuk a könyvet!

paymentBIZTONSÁGOS (SSL)
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

secure2A MULTIK IS
EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB, vagy a GitHub.

contactKÉRDÉSED VAN?
SEGÍTÜNK

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt a hello@onlinekatapult.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van. Az Online Katapult elkötelezett híve az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha komolyan gondolod a vállalkozásodat, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

Ha azon gondolkodsz, hogy biztonságos-e bankkártyával fizetni nálunk, akkor készítettünk neked egy videót erről, kattints ide és nézd meg:

http://www.onlinekatapult.hu/miert-biztonsagos-az-online-bankkartyas-fizetes-az-online-katapultnal/

3 brutálisan őszinte indok, hogy miért nem érdemes “félni” az online kártyás fizetéstől:

 1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
  Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.
 2. Mi alapvetően tanácsadó cég vagyunk, így a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bíztok bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnánk kiállni egy színpadra? Hogyan írna előszót a könyvünkhöz Csepregi Balázs? Hogyan ajánlana a többi szakmabeli minket, ha lenne egy pici gyanú is velünk szemben?
  Sehogy.
  Ezért Mi mindent megteszünk, hogy maximális biztonság mellett fizess nálunk:
  SSL tanúsítványt használunk, hogy ne láthassa 3. fél a küldött adatokat, a PCI DSS követelményeknek megfelelünk és le is ellenőriztek minket. Jelenleg ez a legmagasabb fokú biztonsági előírás, amit előírnak a bankkártya szolgáltatók és Mi mindnek megfelelünk.
 3. A fizetési szolgáltatónk a PayPal tulajdonában álló Braintree. A PayPal ahogy tudod Te is minden bizonnyal, a legrégebb óta online bankkártyás fizetést nyújtó cég a világon (tudtunkkal). Olyan cégek használják a Braintree-t, mint az AirBnB, az Uber, a GitHub. Magyarországon jó az esély arra, hogy hamarosan a MarketingSzoftverek (MailMaster / SalesAutopilot) is a Braintree-t fogja használni a fizetések kezelésére.
  Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond???

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tesco-ban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, cégünk (Nitronet Media Kft.) leinformálható, https protokollt használunk és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami a PayPal tulajdonában áll (Braintree). Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Természetesen! Rendelésed leadása után 10 percen belül fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított ÁFÁ-s számlát.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankartyafront

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)
bankartyaback
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Bruttó végösszeg:

3990 Ft a könyv ára, a házhoz-szállítás pedig ingyenes, tehát NEM kell érte pluszba fizetned.
Ha kéred az A3-as nyomtatott TERVRAJZOT is a könyv mellé (pipáld be!), akkor az +1.990 Ft-ba kerül, tehát összesen 5.980 Ft-ot fogsz fizetni.

lakatindok5 brutálisan őszinte észérv, hogy
miért NEM kell “félni” a bankkártyás fizetéstől

3 logikus érv…

happycard1. Visszahívási lehetőség

Minden banknak van úgy nevezett “chargeback”, azaz visszahívási lehetősége az online kártyás tranzakciók során. Magyarul ha olyan terhelés történt a bankkártyádon, amit Te nem hagytál jóvá, bármikor közbe tudsz avatkozni a bankod ügyfélszolgálatával felvéve a kapcsolatot. Ők pedig visszahelyezik a pénzt a számládra.

katapult illustraciok102. Nem a Mi honlapunkba írod a kártyaszámot

Te tulajdonképpen nem a Mi honlapunkon adod meg a bankkártya adataidat, hanem a Braintree honlapján. Ha megnézed a megrendelő űrlap forráskódját, akkor látszik, hogy iframe technológia segítségével van meghívva a Braintree honlapja és Te nekik adod meg egyenesen a bankkártya adatokat. Fő a biztonság, szerintünk is 🙂
Mi nem látjuk, nem tároljuk, nem ismerjük a kártyaadataid. Egyből a PayPal tulajdonú Braintreehez kerül – biztonságba!


screencapture-www-securitymetrics-com-portal-reports-compliance_certificate-14406626352053. PCI DSS követelmények: PIPA

A Security Metrics egy amerikai cég, akik arra szakosodtak, hogy a bankkártyás fizetési rendszereket biztonsági szempontból minősítsék. A cég minősítése szerint megfelelünk a PCI DSS szabványnak, így nyugodtan elfogadhatunk bankkártyát a honlapunkon.
A PCI DSS a nagyobb bankkártya társaságok (VISA, MasterCard, AMEX, JCB, Discovery) által létrehozott adatbiztonsági szabvány, aminek az a célja, hogy érdemben csökkentse a bankkártyás fizetéssel való visszaélés lehetőségét. Aki bankkártyás fizetést biztosít, annak meg kell felelnie ennek a szabványnak.

2 “emberi” érv…

kuldetesunk4. Tanácsadó cég = hitel és bizalom

Mi alapvetően tanácsadó cég vagyunk, így a Ti bizalmatok a legfontosabb. Bolondok lennénk eljátszani ezt a hitelünket, gondolj bele: utána hogyan tudnánk kiállni egy színpadra? Hogyan írna előszót a könyvünkhöz Csepregi Balázs? Hogyan ajánlana a többi szakmabeli minket, ha lenne egy pici gyanú is velünk szemben, hogy esetleg visszaélünk a kártyás fizetéssel? Sehogy.

5. A PayPal neve garancia

A fizetési szolgáltatónk a PayPal tulajdonában álló Braintree. A PayPal a legrégebb óta online bankkártyás fizetést nyújtó cég a világon (tudtunkkal). Olyan cégek használják a Braintree-t, mint az AirBnB, az Uber, a GitHub. Magyarországon jó az esély arra, hogy hamarosan a MarketingSzoftverek (MailMaster / SalesAutopilot) is a Braintree-t fogja használni a fizetések kezelésére.

braintreelogosotet