Gyakori kérdések

Gyakori kérdések:Milyen huzatban vannak a párnák?

A normál párnáinkat csak pamut huzatban értékesítjük. Az angin kezeletlen, festetlen.

A jóga párnákat lehet kérni egy erősebb anyagból is, ha hetente többször használod, akkor is kibírjon legalább 3 évet a termékünk.

Gyakori kérdések:Hogyan tisztítsuk a párnákat?

A tönkölypárnákat ajánlott természetes alapú huzatba tenni, és a huzatot mosni, amikor már szükségesnek tartjuk.

Ha felrázzuk, és – anyáink, nagyanyáink szokásához híven – időnként kitesszük a napra, frissebbnek érezzük, szinte mintha új párnánk lenne.

Jó szellőző tulajdonságának köszönhetően nem is izzad bele úgy az ember, mint a hagyományos párnák használatakor.

1,5-2 évig (mások szerint több évig) is megőrzi erejét. Meglepő módon azután sem a pelyva törik össze, ahogy esetleg számítanánk rá, hanem, ahogy a gyógynövényeknél általában, érdemes új töltetet beszerezni, hogy továbbra is megtapasztalhassuk a frissességét, és összes pozitív hatását.

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések: Mi van a párnáinkban?

Ez attól függ, hogy milyen töltettel kéred. Lehet meggymag, tönköly pelyva, de akár műanyag golyócskák, vagy szivacs is. A választás a tiéd!

Gyakori kérdések: Hol készül, és ki gyártja?

Minden alapanyagot Magyarországról szerzünk be. A pamuttól a cipzáron keresztül a pelyváig. A varrást is itthon végzik el. Ha veszel egy párnát, akkor nem csak te fogod benne az örömödet lelni, hanem ezzel támogatod a könnyűiparunkat is.

Gyakori kérdések: Tényleg kapok rá garanciát?

Természetesen adunk hozzá 1 év garanciát. Azét tudunk rá ennyit adni, hiszen több mint 2 éve foglalkozunk ezzel, és eddig nem volt probléma az általunk gyártott párnákkal. Ha esetleg a pelyva kicsit össze is esne, nem kell aggódni, hiszen minden párnához adunk egy utántöltő csomagocskát. Ennek még az is oka, hogy nem mindenkinek jó ugyan az a magasság, akár alvásnál, vagy amikor ülünk.

Gyakori kérdések:  Hogyan kezeljük a meggymagot és a pelyvát, hogy ne legyenek, benne élősködök?

Vegyszerrel nem kezeljük. Csak olyan eljárással dolgozunk, amit a természet adott nekünk. Mi segíteni szeretnénk az embereknek a jobb alvásban, kikapcsolódásban. Az emberek annyi mérget fogyasztanak, hogy legalább a legszebb álmaink közben, ne vegyszeres levegőt lélegezzenek be, közvetlenül a fejünk alól.

Gyakori kérdések: Hol kaphatóak a termékeink, és van-e viszonteladónk:

Próbáljuk a termékek árát a lehető legalacsonyabban tartani. Tesszük mindezt azért, hogy ne kelljen az a hatalmas árrést kifizetni a boltokban nektek, így tartva lent, az árainkat.

A termékeinket a webáruházban tudod megvenni, a szállítási díjról pedig a menüben tudsz tájékozódni


Bármilyen kérdésed van, állunk a rendelkezésedre:

Krizsán Tamás

Kapcsolat: Krizsán Tamás

Krizsán Tamás

Írj ide

Kattints ide: KAPCSOLAT