Kismama-baba párnák


A világon a legfontosabb kincsünk a kisbabánk. Születése pillanatától kezdve minden csak róla szól. Mindenből a legjobbat akarjuk neki nyújtani, de ez természetes is.

Ezért ajánljuk neked ezeket az általunk gyártott tönköly pelyvával töltött párnákat. Nem tartalmaz semmiféle kemikáliát, vagy vegyszert, csak a pelyva, és a huzat, ami 100% FESTETLEN pamut, hogy még véletlenül se okozzon semmilyen nem várt mellékhatást.

Azoknak a párnáknak, amit huzattal kínálunk neked, a mosást is jól bírják akár 60-70 C fokon is, mert azoknak az anyaga egy speciálisan kevert pamut, ami nem megy össze.

Kizárólag egészséges penész- és gombamentes pelyvát használunk. A pelyvát felhasználás előtt portalanítjuk és sterilizáljuk.

Kismama-baba párnák: A tönkölypelyva párna előnyei:

  • kiválóan igazodik a nyak- és fejformához
  • ruganyos, természetesen stabil támasz
  • gyengéden masszíroz
  • magas a vitamin és ásványi anyag tartalma
  • vegyszermentes

A töltet laza eloszlása, ezáltal a párna alakja igazodik a rajta kisgyermek igényeihez, így mindig személyre szabottan támasztja meg a nyakát, gerincet, amely így a megfelelő, egészséges tartásban nyugodhat.

Mivel a töltet mennyisége is egyedileg változtatható, könnyen be tudod neki állítani a kényelmes magasságot.

KISMAMÁKNAK

GÁTPÁRNA 

A szülés után gyakran van szükség a gátpárnára, mivel kényelmesebbé teszi az ülést, tehermentesítve ezzel a gát környékét.

Gátpárna

Gátpárna

 

 

MEGGYMAG PÁRNA 

25*30 cm 1000 gramm meggymag

Ha nagyon fáj a hasad vagy a hátad, akkor rakd be a fagyasztóba a meggymag párnát, várd meg amíg lehül majd helyezd rá a sajgó testrészre, és garantáltan lehűti, így enyhítve a fájdalmat. 

Ha pedig fázós vagy, csak rakd be a sütőbe, 10 percre, 200 C-on, majd dugd be a takaró alá, és garantáltan felmelegít.

 
Meggymag párna

Meggymag párn

KISBABÁKNAK

Kismama-baba párnák

140*30 cm

Szoptatós párna a kisbabáknak. Segít hogy szoptatás közben stabilan legyen a fejecskéje. Ha kicsit nagyobb, akkor is könnyen a hasznát tudod venni, mert 4 kiló pelyvát tartalmaz, így biztosan nem gurul el.

Szoptatós és kisbaba párna

Szoptatós és kisbaba párna

GYEREK PÁRNA 

25*30 CM

Tönköly alvópárna 40*50 cm

Tönköly alvópárna 40*50 cm