Párna töltetek2018-01-17T12:00:32+00:00

Párna töltetek

  • Az alvópárnákhoz 2 féle töltet közül tudsz válaszatani: Tönkölyhéj és köleshéj.
  • Az antiallergén párnákban vatelin töltet van.
  • A jógapárnákban tönkölyhéj, köleshéj vagy Flow golyó van.
  • A kismama párnákban lehet tönkölyhéj, flow golyó vagy vatelin.

Itt megtudhatod, hogy melyik miért jó

A köleshéj

A gerincet megfelelően alátámasztó matrac és a jól szellőző paplan legjobb társa a kölespárna.

Napjainkra felértékelődött az egészség megőrzésének szerepe, és egyre keresettebbek azok a kiegészítők, melyek segítségével csökkenthetők a szervezetet érő káros hatások. Ezek közé tartoznak a kölessel, töltött párnák, melyek manapság reneszánszukat élik.

Köleshéj párna

Köleshéj párna

A természetes töltet nemcsak az allergiában szenvedőknek nyújt enyhülést, de akkor is érdemes kipróbálnod, ha rendszeresen ébredsz fejfájással, nyakpanaszokkal.

Köleshéj párna: Természetes töltet a természetes alvásért

Az immunrendszert manapság jóval több megpróbáltatás éri, mint korábban. Ennek következménye többek között az allergiás betegek számának folytonos növekedése.

Sokat segít a kellemetlen tünetek leküzdésében és elkerülésében, ha gyógyszerek helyett igyekszel csökkenteni a szervezetedet érő káros hatásokat, és már alvás közben is óvod az egészséged. Ha rendszeresen ébredsz bedugult orral, fejfájással, vagy a nyakadat alszod el gyakran, akkor érdemes lecserélned a párnádat természetes töltettel ellátott biopárnára. A tönköly- vagy kölespárna néven is kapható párnák titka, hogy szintetikus anyagok és tollak helyett köleshéjat tartalmaznak, melyek különlegesen jó hatással vannak a szervezetre.

Sokkal könnyebben szellőznek, ráadásul a természetes töltet nem ad lehetőséget semmilyen élősködőnek a megtelepedésre – különösen javasolt ezért a porallergiában, asztmában szenvedőknek.

Köleshéj párna: Nyugtató, ellazító kovasavval

Mind a tönkölybúza, mind a köles nagy szerepet játszik az egészséges életmódban. Fogyasztásuk legfőképpen azért javasolt, mert könnyen emészthetőek, rostban gazdagok, és számtalan olyan anyagot – aminosavakat, fehérjét – tartalmaznak, melyekre nagy szüksége van a szervezetnek.

A tönkölybúza lassítja az öregedési folyamatokat, fokozza a szellemi teljesítőképességet, és nyugtatólag hat az idegekre. A köles is késlelteti az öregedést, emellett fényessé teszi a hajat, és erősíti a körmöket, segíti a máj regenerálódását, és szintén jó hatással van az idegekre.

És hogyan hat e két csodaszer alvás közben? A titok a köles és a tönkölybúza magas kovasavtartalmában keresendő, mely a magok héjában is megtalálható. A pelyvájukkal töltött párnákból a kovasav a könnyű huzaton keresztül alvás közben hatol be a bőrön át a kötőszövetekbe. Az értágító hatásáról közismert kovasav segít a testnek alvás közben ellazulni, pihenni. Csökkenti a fájdalmat, oldja a görcsöket, ezáltal megelőzhető vele a fejfájás.

Köleshéj párna: Mikor ajánlott?


A természetes töltetű párnát bárki bármikor használhatja, de kifejezetten ajánlott akkor, ha gyakran fájdalmas a menstruációd, hajlamos vagy migrénre, gyakran fáj a fejed, allergiában szenvedsz, vagy rendszeresen ébredsz fájó nyakkal.

A testedhez és az igényeidhez igazodik

A tönköly- és köleshéjjal töltött párnák további előnye, hogy könnyű töltetüknek köszönhetően felveszik a fej és a nyak formáját: a héjak oda csoportosulnak, ahol fekvés közben egyenetlenségek alakulnak ki.

Kitöltik a nyak és a gerinc közötti részeket, ezáltal alvás közben optimális pozíciót biztosítanak, és lehetővé teszik az izmoknak a valódi ellazulást.

A kényelmes alvás titka

A kényelmes alvás titka

Mivel a héjak nem tapadnak össze, hanem könnyen csúszkálnak, rugalmas fekvőfelületet biztosítanak, és alvás közben gyengéden masszíroznak is. Ennek ára a kissé csörgő hang, a kezdetben zavaró zajhoz azonban néhány nap alatt hozzá lehet szokni.

Próbáld ki, nem fogsz benne csalódni, ezt garantálom hiszen 100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT VÁLLALOK MINDEN TERMÉKEMRE!

Tönkölypárna

A tönkölypelyva és tönkölypárna

Az egyik első írásos emlék a gabonák jótékony hatásáról Bingeni Boldog Hildegárd (1098-1179) nevéhez köthető. Tanítása szerint a tönköly és a köles korpája gyógyulást ígér több területen is

A tönkölypelyva párna hatása az életünkre:

A pelyvának köszönhetően kényelmes pozíciót biztosít a testünknek alvás közben.

A pelyvában található úgynevezett kovasav segít a feszültség és a görcs levezetésében, így reggel kiegyensúlyozottabban és frissebben ébredhetünk fel.

Kinek ajánlott a tönkölypárna:

– reumásoknak

– derék-, hát- és fejfájásra

– többféle fájdalom csökkentésére: a fájó testrészre helyezve

– gerincproblémákra, kopás- vagy sérvpanaszokra

– hólyagpanasz, menstruációs görcs esetén

– migrénre érzékenyeknek (értágító hatású)

– alvászavarokra

– fáradékonyság, kimerültség, koncentrációhiány esetére

– aranyeres tünetek enyhítésére

– fázósoknak (ágymelegítőként)

– stresszoldásra: a párolgó kovasav nyugtató hatása révén

A tönkölybúzának, ennek az ősi gabonának nemcsak a magja, hanem a magot védő pelyvája is értékes számunkra. Aratáskor ez a pelyva rajta marad a szemen, ezzel együtt kell tárolni, ez védi a magot a penész, a moly, és más apró rovarkártevők ellen.

Nem vált ki allergiát és a poratka sem telepedik meg benne. (Csupán gabona allergiásoknak nem ajánlott – a több órányi intenzív közelség miatt.)

Kizárólag egészséges penész- és gombamentes pelyvát használunk. A pelyvát felhasználás előtt portalanítjuk és sterilizáljuk.

A tönkölypelyva párna előnyei:

– kiválóan igazodik a nyak- és fejformához
– ruganyos, természetesen stabil támasz
– gyengéden masszíroz
– magas a vitamin és ásványi anyag tartalma
– vegyszermentes

A töltet laza eloszlása, ezáltal a párna alakja igazodik a rajta alvó igényeihez, így mindig személyre szabottan támasztja meg a nyakat, gerincet, amely így a megfelelő, egészséges tartásban nyugodhat.

A kényelmes alvás titka

A kényelmes alvás titka

Mivel a töltet mennyisége is egyedileg változtatható, mindenki a számára legkényelmesebb keménységű párnán alhat.

Tönkölypárna tisztítása:

A tönkölypárnákat ajánlott természetes alapú huzatba tenni, és a huzatot mosni, amikor már szükségesnek tartjuk.

Ha felrázzuk, és – anyáink, nagyanyáink szokásához híven – időnként kitesszük a napra, frissebbnek érezzük, szinte mintha új párnánk lenne.

Jó szellőző tulajdonságának köszönhetően nem is izzad bele úgy az ember, mint a hagyományos párnák használatakor.

1,5-2 évig (mások szerint több évig) is megőrzi erejét. Meglepő módon azután sem a pelyva törik össze, ahogy esetleg számítanánk rá, hanem, ahogy a gyógynövényeknél általában, érdemes új töltetet beszerezni, hogy továbbra is megtapasztalhassuk a frissességét, és összes pozitív hatását.

Akit esetleg a „zizegés” tartana vissza a kipróbálástól: nemcsak a gyerekek számára ad plusz élményt, a felnőtt használók is kifejezetten megnyugtatónak tartják ezt a hangot, mely álomba ringat mindenkit. A gyerekeken egyébként is gyorsan lemérhető a jótékony hatások többsége, hiszen megnyugtatja őket, és hamar a kedvenc alvótársuk lesz.

Próbáld ki, nem fogsz benne csalódni, ezt garantálom hiszen 100% ELÉGEFETTTSÉGI GARANCIÁT ADOK A PÁRNÁINKRA

6 ok, hogy miért a flow golyót válaszd:

– Nagyon könnyű: így bármikor magaddal tudod vinni, maximum 1 kg!

– Kiválóan igazodik a fenékformához

– Ruganyos, természetesen stabil támaszt nyújt

– Gyengéden masszíroz

– Anitallergén

– Freonmentes

Vásárlók által tesztelt:

10-ből 9 ügyfél nem vette észre a különbséget a tönkölypelyva és a Flow golyó között, csak akkor amikor megemelték, hiszen a súlya nem éri el az 1 kg-ot!

5 ok, hogy a mi párnáinkat válaszd:

– Mert minden egyes párna magyar (hazai) szakemberek szorgos kezei között készült

–  Mert csak természetes és minőségi anyagokból készítjük a termékeinket  –  Több ezer párnát gyártottunk és adtunk már el

– Egy éves pénz visszafizetési garanciát vállalunk termékeink minőségére és tartósságára

 Ár-érték arányban verhetetlenek vagyunk a piacon

– Minden megrendelt termék mellé mi plusz 2 db ajándékot is adunk (utántöltőt – levendulát )

Rendeld meg a kedvenc színedet most, mert ez a párna biztosan bírni fogja a gyűrődést, és sokáig szolgál téged!!

 

Amit tudnod kell!

Nem mi vagyunk a piacon a legolcsóbbak! Nekünk a mennyiségnél sokkal-sokkal fontosabb a minőség. Ezért minden egyes párnánkat kézzel készítik el a szakembereink.

A te párnádnak a megalkotásának a folyamata:

– Az anyagot vásárlás előtt átnézzük, és csak a hibátlan minőségű vásznat vesszük meg

– A szabásnál gondosan ügyelünk arra, hogy mindig a megadott méretre szabjuk ki

– A varrásnál minőségi cérnával dolgozunk, hogy biztosan ne bomoljon ki a varrás, minimum 4 öltéses géppel

– A töltésnél a köles-tönkölypelyvát kézzel kétszer átszitáljuk, majd fertőtlenítjük

– A kiszállításnál gondosan ügyelünk arra, hogy a párnák biztonságosan és erősen be legyenek csomagolva, nehogy megsérüljenek.  Ha megsérül, természetesen azonnal kicseréljük neked!

Cserébe: 

– Szép, igényes, tartós párnát adunk

– Garanciát vállalok minden egyes párnára, amit mi gyártunk, 1 ÉVIG!

– Itt nem csak egy párnát kapsz, hanem egy minőségi terméket, ami nagyon sokáig fog téged szolgálni

– Utántöltőt

– Gyors és pontos szállítást

Nem kell kockáztatnod semmit ! Próbáld ki az én felelősségemre!

Az ember eredendően óvatosan nyit az új dolgok irányába és megértem ha benned is van egy kis félelem. Teljesen természetes. De tudod mit? Próbáld ki az én felelősségemre, te ne kockáztass semmit!

Nincs mit vesztened, mert ha a párnákkal  bármi probléma lenne, visszafizetjük az árát az ASZF-ben foglalt feltételek szerint!

Lépj be te is a klubbunkba az Fb-n!

Lépj be a klubba

Minden ami Egészség&Lélek&Életmód! 

Várunk szeretettel téged is!

 

Belépek!!

Elég uncsi, de mi is cookie-kat használunk a weboldalunkon. Remélem megváltozik a törvény és nem kell többé ilyen üzeneteket látnod. Azzal, hogy tovább böngészel, elfogadod, hogy tovább használjuk a cookie-kat. Üdv,Tamás További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás