Specialisták akiket jó szívvel ajánlok neked!

Itt olyan szakembereket gyűjtöttem össze számodra, akik egy komoly szűrőn mentek át, hogy itt lehessenek, plusz tudom róluk, hogy

  • hitelesek
  • nagyon értenek a szakmájukhoz
  • emberközpontúak
  • segítenek neked

éppen ezért, minden itt felsorolt szakember munkájára garanciát vállalok.

Ha nem vagy megelégedve a munkájukkal, akkor csak írj nekem, vagy hívj fel, és a teljes kifizetett díjat visszaadom neked.

De ez még nem minden:

Minden szakember az első kezelés árából 10% kedvezményt ad, vagy egy bónuszt vagy valamilyen meglepetést.

Tehát nyugodtan nézz körül, vedd fel velük a kapcsolatot, mert kapsz kedvezményt és az én garanciámat.

Ha neked is van ilyen ismerősőd, vagy te egy jó szakember vagy, akkor jelentkezz te is! Aki ide felkerül, arra garnciát vállalok, tehát tényeg legyél szuper a szakmádban.


 

ACCESS BARS TERÁPIA

Ez az erős hatékonysága ellenére szelíd módszer, segíti a változást életünk minden területén. Segíti a testi-lelki-szellemi egyensúly könnyed és örömteli elérését. Eredményesen segít többek között az elengedésben, tovább lépésben, fogyókúrában, testkép és önértékelési zavarokban, a megfelelési vágytól való megszabadulásban, a magabiztosság elérésében, a (pár)kapcsolati problémák rendezésében, a szülő-gyerek kapcsolatok harmonizálásában.

Szabadulj meg korlátaidtól az access bars segítségével, és irányítsd TE a saját életed! Készen állsz meghozni a döntést, hogy kiszállj a “jaj, jaj…” sorból, és átállj a GYORS, KÖNNYED ÉS ÖRÖMTELI VÁLTOZÁSRA?

Arra, hogy visszatalálj ÖNMAGADHOZ és ezzel megteremts magadnak mindent, amit csak megengedsz magadnak? Megmutatom, hogy KÉPES VAGY RÁ, legyen szó életed bármelyik területéről! Kész vagy életed legnagyobb kalandjára??? Garantálom, hogy imádni fogod, én pedig segítek, ameddig szükségét érzed! ÉS HOGY LEHET EZ MÉG ENNÉL IS JOBB???

Ezenkívül foglalkozom még Spirituális Választerápiával (SVT), és MTVSS testkezeléssel is.

Fordulj hozzám bizalommal, garantáltam sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben, békében és harmóniában  a lelkedben fogsz a kezelésről távozni

Török Mária Ajna

És még valami: Amikor jössz, hivatkozz a Párnakirályra, és az első kezelésből 10% kedvezményt kapsz

masszazs-terapia.ewk.hu

Mikor a lelkünket félelem és bizonytalanság gyötri, akkor kezd meghalni.

Sophie Hannah

 
 


 

Személyi edző

Edzői tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karán végeztem el, Testépítés-Fitnesz szakágban 2004-ben.  Azóta edzőként dolgozom folyamatosan. Nem ma kezdtem, és profi módon űzöm a szakmámat.

A saját súlyos, kézi súlyzós és testedző hevederrel végzett edzések a kedvenc edzésmódszereim közé tartoznak, mert bár fárasztó de rettentően hatékony. Ha tehetem akkor nem a teremben tartom az edzéseket, előnyben részesítem a szabadtéri mozgást, mert még egy plusz pozitív töltést kapunk a természet elemeitől is. Várlak téged is ha szeretnéd megismerni a testedzés/építés alapjait, a fogyni és erősödni vágyókat, továbbá a haladókat is, akik edzői segédlettel még többet ki tudnak hozni magadból.

Keress meg, és biztosíthatlak, hogy sokkal jobban fogsz kinézni, és mindenki meg fog lepődni azon a hatalmas változáson amin keresztül mész, mint szellemlileg (kitartás) mint fizikailag!

lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlenmúló pillanat.

Ha a Párnakirályra hivatkozol akkor a Start csomagból 20% kedvezményt adok az első 20 jelentkezőnek.

Keress az fb-n: https://www.facebook.com/testedzo/

Vagy itt: www.testedzo.hu

Személyi edző

Kiss Robi


Lépj be te is a klubbunkba az Fb-n!

Lépj be a klubba

Minden ami Egészség&Lélek&Életmód! 

Várunk szeretettel téged is!